Preventivno in redno vzdrževanje vseh ROLAND strojev

Servisiranje rabljenih uvoženih strojev

Svetovanje pred nakupom

Redna vzdrževalna dela

 Preventiva pomeni delo brez skrbi

 

Najdete nas na:

041 463 091

Pridemo k vam

Mobilna servisna delavnica za celo slovenijo.

Servis ROLAND DG strojev

Redno vzdrževanje zmanjša stroške in prekinitve proizvodnje.

Servis Roland dg izvajamo tudi na strojih, ki ste jih kupili rabljene v tujini. Servis izvajamo na terenu, kar je nekako logično, ker so stroji precej veliki. V četrt stoletja nabiranja izkušenj in spoznavanja možnih in nemožnih napak ki se pojavijo na strojih pri normalni ali tudi nepravilni uporabi, lahko svetujemo, poiščemo napake in jih odpravimo. Vaš stroj bo deloval pravilno in izdelki bodo taki, kot se od njih pričakuje.

Servis Roland DG strojev za tisk in rezanje je pomemben sestavni del v življenski dobi stroja. Rezervni deli ki ustrezajo, serviser ki ve kaj dela in vaša kreativnost lahko servis Roland DG strojev zmanjšajo na minimalni strošek.

Izvajamo servis ROLAND DG strojev za veliko formatni tisk, tisklanik/rezalnik, rezalnike folij, UV tiskalnike… 

Vaš novi ali stari oz. rabljeni roland stroj potrebuje vzdrževanje. Brez rednega vzdrževanja ti stroji nimajo dolge življenske dobe in brez preventivnega vzdrževanja lahko povzročijo velike stroške okvarjenih delov. Tudi če sami niste strokovnjak, vam prevzamemo vse skrbi z vzdrževanjem. 

Odločitve pred nakupom!

Če nameravate kupiti novi ali rabljeni stroj, se je smiselno prej posvetovati. Glede na vaše potrebe, želje, izdelke ki jih izdelujete, vam svetujemo pri izbiri optimalnega stroja. V kolikor pa kupujete rabljen stroj, vas prav tako opozorimo, na kaj bodite pozorni pri nakupu, ali se rezervni deli še dobijo na trgu, kakšne so izkušnje uporabnikov določenega stroja in podobno.  

Pred nakupom rabljenega stroja lahko stroj na vašo željo tudi pregledamo. Sporočite nam lokacijo stroja in obiskali bomo prodajalca. Velika verjetnost pa je, da stroj že tako ali tako poznamo in smo na njem izvajali vzdrževalna dela.

 

Vabljeni, da nas pokličete za vsa vprašanja glede strojev.

Servisiramo in prodajamo tudi SUMMA rezalnike ter POS opremo EPSON