Servis in prodaja Summa rezalnikov

SUMMA napredna tehnologija

SUMMA – sprememba igre v izdelavi izdelkov

SUMMA za prav posebna dela

Pokličite nas takoj

041 463 091

Oglasimo se na vaši lokaciji

Svetovanje pred nakupom, servisiranje in preventivno vzdrževanje…

Redno vzdrževanje je pogoj za nemoteno poslovanje.

Servis in prodaja SUMMA rezalnikov

Servis in prodaja SUMMA rezalnikov je v Sloveniji v porastu. Zaradi kakovosti strojev, je vse več teh strojev v obratovanju. SUMMA ponuja rezalnike vinil folij, flatbad rezalnike in laserski razrez. 

SUMMA pokriva razrez različnih materialov, od papirja, kartona, do tekstila in drugih materialov. Pred nakupom stroja ali ob pojavu potreb po izrezih, je smiselna poizvedba o možnostih. Naš sektor servis in prodaja SUMMA razalnikov je na voljo tudi za nasvet pri izbiri pravega stroja za vaše potrebe. SUMMA je priznana tudi pri raznih proizvajalcih kot so HP in ostali. 

Stroji se odlikujejo po hitrosti, optičnem pozicioniranju, pametnem sistemu manipulacije materiala. enostavno kontrolno ploščo, kjer lahko enostavno nastavljate hitrost, pritisk, izvajate testne izreze in podobno.  SUMMA flat rezalniki z multifunkcijsko glavo, močnim tangencialnim modulom, naprednimi prijemali materiala, varnostnim sistemom in ostalimi dodatki, so prava stvar za kvalitetno proizvodnjo. Na voljo so v 6 različnih dimenzijah od 160 x 120 cm do 327 x 320 cm. L serija laserskega izreza je idealna za rezanje tekstilij. Odlikuje se z visoko produktivnostjo, enostavnim upravljanjem, zanesljivostjo, varnostjo in učinkovitostjo. SUMMA L serija je pravi Game Changer pri zagotavljanju zahtev vaših strank.

Pokličite in svetovali vam bomo kakšen stroj za vaše potrebe je najboljši. Ob ustrezni ponudbi, se boste lažje odločili, ali SUMMA zadosti vašim potrebam ali ne. Nihče vas ne bo nadlegoval in priganjal v nakup. Stroji te vrste se nikoli ne kupujejo “z glavo skozi zid”. Vedno pa je potrebno imeti možnosti odprte, se pozanimati, pogledati kakšno predstavitev in se na koncu odločiti za investicijo v prihodnost. SUMMA je nedvomno prihodnost vašega dela. Spoznajte izdelke in premislite, kako lahko s takim strojem stopite korak naprej nasproti željam vaših strank.

Servis in prodaja SUMMA rezalnikov – Repro servis Kušar 

 

Vsa naša področja: ROLAND DG, SUMMA, EPSON POS tiskalniki