Servis POS tiskalnikov

Servis in vzdrževanje za nemoteno poslovanje.

Naj vaša prodaja poteka nemoteno

EPSON

servis in prodaja

Zanesljivo na vseh prodajnih lokacijah

Vam povzroča težave POS tiskalnik?

 

 

Pokličite nas takoj

041 463 091

Oglasimo se na vaši lokaciji

Servis POS tiskalnikov izvedemo kjer se nahajate. Servise izvajamo po celotni Sloveniji.

|

EPSON pametni POS tiskalniki

Redno vzdrževanje je pogoj za nemoteno poslovanje.

POS tiskalnike servisiramo že četrt stoletja. Točno vemo, kaj se s časom dogaja v teh napravah in zakaj v enem trenutku pričnejo povzročati težave. Vse to se lahko odpravi s preventivnim  vzdrževanjem. Tako lahko vaš POS tiskalnik deluje brezhibno. Omogočamo vam kakovosten servis POS tiskalnikov, zagotavljamo vam strokovno in tehnično pomoč.

Pokličite nas, sporočite vašo lokacijo ali lokacije vaših prodajaln in obiskali bomo vse. Servis pos tiskalnikov opravimo po celotni Sloveniji po vseh regijah.

V kolikor vam POS tiskalnik javi kakršno koli napako pri izdajanju računov nas pokličite. 

Posredujemo vam konkretna navodila kako POS tiskalnik pravilno upravljate, da ne pride do ponovnih zapletov in nevšečnosti.

Specializirani pa smo še prav posebno za prodajo in servis pos tiskalnikov EPSON. Ti tiskalniki so kvalitetni in stranke so zelo zadovoljne z njimi.

EPSON

Epson pos tiskalnike odlikuje veliko funkcij. Od povezljivosti preko kablov, brezžične povezave, Bluetooth povezave, USB povezav in podobno. Majhna poraba energije, hitrost izpisov, varčevanje papirja, izpis grafik v sivinah… Imajo možnosti skeniranja črtnih kod, direktnih izpisov iz katerekoli naprave, izpisov na samolepilne materiale, enostavno menjavo papirja, dolgo avtonomijo z akumulatorjem, majhno težo za lažjo mobilnost, različnimi dimenzijami papirja in še mnogo več.

Svetujemo, da nas že pred nabavo POS tiskalnika kontaktirate. Skupaj bomo izbrali optimalno rešitev za vaše potrebe in potrebe vaših kupcev. Svetovanje je primerna poteza pred nakupom, še posebno za tiste, ki niste informirani o vseh novostih in možnostih na trgu. Iz naših izkušenj tudi vemo, kako se naše stranke razvijajo in zato vam znamo svetovati za dolgoročno sprejemljiv nakup. Zakaj bi ob spremembah poslovanja kupovali novo opremo, ko pa lahko nekaj napredka že kar napovemo.

S sodelovanjem z našimi strankami, njihovimi odzivi, pripombami in predlogi, smo prišli do znanja, ko vam ni potrebno zapravljati časa s spraševanjem uporabnikov o njihovih izkušnjah. Te imamo že zbrane skupaj in večinoma odgovorimo na vsa vaša vprašanja ter vam znamo tudi ustrezno svetovali.

Poglejte si EPSON tiskalnike in nas pokličite za nasvet. Naše področje sta tudi ROLAND DG in SUMMA.